DEON Optical Design Corporation

日本語・カタログ

DEON Optical Design Corporation

日本語・カタログ
MENU

MarchScopes

日本の技 март Deon Optical Design се креатори и дизајнери на MARCH Rifle Scopes, кои сите се рачно изработени во Јапонија од јапонски занаетчии, користејќи само оригинални јапонски делови за да се постигнат највисоките можни оптички стандарди.
Стрелците ја заслужуваат најдобрата можна оптика за да успеат во сите аспекти на натпреварувачки, тактички и ловечки ситуации, поради оваа причина Deon има произведено опсег за пушка MARCH за секоја ситуација.

Прикажи ги повеќе

Нова постава

Теми

За нас

Deon Optical Design е мала компанија за производство на сопствен опсег и за да го задржи својот висок стандард на квалитет и внимание на деталите, планира да остане на овој начин и во наредните години.
Сите компоненти се направени во Јапонија и се составени од високо квалификувани јапонски инженери.
Оптичкиот дизајн и доверливоста на рачната работа на Deon не можат да се имитираат.
March Rifle Scopes го отвораат патот кон нов свет на пукање.

Прикажи ги повеќе