日本語・カタログ
日本語・カタログ
MENY

ADVARSEL: Forfalskede produkter

Lagt ut 08/21/2023

DEON (produsent av March Scopes) har fått vite at det er noen produkter som feilaktig hevder å være laget innen mars eller med imitasjon av marsetiketter blir distribuert. Forfalskede produkter lever ikke opp til mars kvalitetsstandarder, og kan muligens føre til at en kundes produkt ikke fungerer, samt forårsake alvorlige sikkerhetsproblemer. Vær oppmerksom på at DEON ikke er ansvarlig for funksjonsfeil eller skader som kan oppstå som følge av bruk av forfalskede produkter.

 

5-25x50FFP, 3-15x44FFP på bildene nedenfor av Steven T-eagle Optics (https://www.facebook.com/profile.php?id=100063308985873) er IKKE marsprodukter.

Kjøpere bør være klar over at DEON ikke kan implementere tiltak som undersøkelser av ektheten til produkter kjøpt fra andre kilder enn våre autoriserte salgskanaler. Vi oppfordrer derfor innstendig til at kunder, for å unngå å kjøpe forfalskede produkter, kun kjøper marsprodukter direkte gjennom DEONs autoriserte distributører og forhandlere. Vennligst sjekk den offisielle distributør- og forhandlerlisten i lenken HER. I noen områder er ikke alle forhandlere oppført, så sjekk med hoveddistributøren i den aktuelle regionen.

 

Vi takker på forhånd for forståelsen og samarbeidet i denne saken.

Tilbake til siden