日本語・カタログ
日本語・カタログ
PONUKA

Fumio Shimizu, prezident spoločnosti DEON (výrobca spoločnosti March Scopes), ručne montuje nové vežičky so zámkom shuriken

Pridal 06/07/2023

Fumio Shimizu, špičkový dizajnér hardvéru a prezident spoločnosti DEON (výrobca spoločnosti March Scopes), pri navrhovaní nových produktov vždy najprv sám montuje. Na zabezpečenie presnosti produktu je potrebný vysoký stupeň presnosti montáže. Na dosiahnutie tohto cieľa je nevyhnutné skontrolovať proces montáže produktu, ktorý navrhol, aby sa zabezpečilo, že proces montáže nie je príliš komplikovaný. Po dokončení kontroly zostavy produktu Shimizu teraz ručne montuje vežičky so zámkom shuriken použité v modeli produktu na fotografii nižšie.

Shimizu je staromódny a všetko navrhuje ručne. Pretože sa v tejto oblasti pohybuje už dlho, merania sú napodiv veľmi presné. Používa pravítko na kreslenie čiar a farebné ceruzky na maľovanie.

Tento rok v marci Scopes uviedol na trh 4 nové vzrušujúce modely (vrátane aktualizovaných modelov), všetky s novými uzamykacími vežami shuriken! 

(1) 1-10×24 FFP Shorty Scope s 34 mm trubkou tela (Duálny zámerný kríž (FFP+SFP) alebo FFP zámerný kríž)

Rozdiel medzi súčasným (pôvodným) a novým modelom sú vežičky so zámkom shuriken a tiež veľkosť tubusu. Súčasný (pôvodný) ďalekohľad má tubus 30 mm.

(2) Puškohľad 1.5-15×42 FFP s 34 mm trubkou tela (Duálny zámerný kríž (FFP+SFP) alebo FFP zámerný kríž)

1.5-15×42 SFP bol tak dobre prijatý, že sme vyvinuli rozsah FFP s rovnakým zväčšením.

(3) 4.5-28×52 FFP High Master Wide Angle Scope s 34 mm trubkou tela

Rozdiel medzi súčasným (pôvodným) a novým modelom sú vežičky so zámkom shuriken. 

(4) 8-80×56 SFP High Master Wide Angle Majesta Scope s 34 mm trubkou tela

 

1-10×24 FFP Shorty Scope 

 

Rozsah 1.5-15×42 FFP 

 

Rozsah 4.5-28×52 FFP

 

Puškohľad Majesta SFP 8-80×56 

 

Napísal: Mari Morita

 

 

 

Späť na stránku