DEON Optical Design Corporation

日本語・カタログ

DEON Optical Design Corporation

日本語・カタログ
MENU

MarchScopes

日本の技 Mars Deon Optical Design janë krijuesit dhe projektuesit e MARCH Rifle Scopes, të cilat janë të gjitha të ndërtuara me dorë në Japoni nga mjeshtrit japonezë duke përdorur vetëm pjesë origjinale të prodhimit japonez për të arritur standardet më të larta optike të mundshme.
Qitësit meritojnë optikën më të mirë të mundshme për të pasur sukses në të gjitha aspektet e konkurrencës, situatave taktike dhe gjuetie, për këtë arsye Deon ka prodhuar një fushë pushke MARCH për çdo situatë.

Shiko më shumë

Formacion i ri

Temat

Rreth nesh

Deon Optical Design është një kompani e vogël prodhuese me qëllime të personalizuara dhe për të ruajtur standardin e saj të lartë të cilësisë dhe vëmendjen ndaj detajeve, ajo planifikon të qëndrojë në këtë mënyrë për vitet në vijim.
Të gjithë komponentët janë prodhuar në Japoni dhe montohen nga inxhinierë japonezë shumë të aftë.
Dizajni optik i Deon dhe besueshmëria e punës së dorës nuk mund të imitohen.
Mars Rifle Scopes po hapin rrugën për një botë të re të qitjes.

Shiko më shumë